portræt.jpg

Om siden og hvem der står bag...

Mit navn er Kim Højland Petersen, jeg er 33 år gammel og bosat i Søndeborg sammen med min kæreste. Fotografering er ikke en fuldtidsbeskæftigelse, men jeg forsøger at lægge så mange timer i det som muligt. Jeg har kæmpe interesse for fotografering og meget af min fritid bliver brugt på at fotografere. Jeg er selvlært fotograf og har fotograferet i ca. to år. Landskabsfotografering er min helt store interesse, men jeg har også gode kompetencer inden for portræt-, familie- og bryllupsfotografering.

Selve brandet og siden, SHOT BY KHP, er startet med det formål at tilbyde fotografering til overkommelige priser samt salg af egne fotografier i plakatform, som er enkle og stilfulde. Jeg går højt op i, at plakaterne står skarpe og med afdæmpede farver. Plakaterne fås i størrelserne 21x30 cm (199 kr.), 50x70 cm (299 kr.) og 70x100 cm (349 kr.). Der er fri fragt og leveringstiden er 4-7 dage. Der vil jævnligt blive tilføjet nye plakater i takt med, at jeg finder nye spændende motiver.

Det er også muligt at købe mine plakater, som digitale filer. Linket til dette fremgår også via shoppen. Når du trykker på “tilføj kurv” skriver du blot i tekstfeltet hvilken fil du ønsker, hvorefter du får tilsendt et link, hvor du kan downloade den fil du har valgt. Filerne bliver leveret i høj kvalitet, så de kan printes i forskellige størrelser.